Salonir - Ahol már nem minden a régi (Év: E.u. 885.)


  Térkép

  Caralden Yosa
  Caralden Yosa
  Admin
  Admin

  Tartózkodási hely : Moldred

  Karakterlap
  Szint: Admin
  Fókuszpont: Feneketlen
  Erőpont: Elég

  Térkép Empty Térkép

  Témanyitás by Caralden Yosa on Vas. Jan. 15 2017, 19:02

  Térkép Yh68XXlm

  Salonir térképe így nézne ki. 
  A távolság megítélése: Normere és Moldred fővárosok közt három napi a járóföld szekéren/lóháton, a többit a játékos ehhez mérten viszonyíthatja.


  A térképen csak a fővárosok lettek feltüntetve, ez nem jelenti azt, hogy nem léteznek kisebb falvak, városok. Normere tartományán belül például rengeteg kisebb-nagyobb falu lelhető fel.

  Sok folyó nem lett feltüntetve, ezek az egyes városok topikjain belül megtalálhatóak. (Lunaton balján a Paro-Shin folyó, Ellowael mellett az Emlékezés folyója, Hisurban a Halászok folyója, stb.)

  Több város csak speciális módon közelíthető meg: Kahlvar, a királyok földje teljesen elszigetelődik a többiektől megtartva önállóságukat és távol maradva a háborúktól; csak a tengeren át közelíthető meg, vagy pedig a Süvöltő-hegységen át, ami valljuk be, merész vállalkozás bármely kalandor számára.

  Kahlvart északról az Északi erdő határolja, ez persze nem zárja ki azt, hogy a királyok földje csak eddig tartana (viszont térképen csak ennyi lett ábrázolva), máshol is létezhetnek királyságok. Kahlvarnak nyugatra az északi sziget a Csont-sziget, ennek délre Erődkő. Egy bizonyos, hogy az Északi erdőn túl vad, megszelídítetlenen sárkányok élnek.

  Felfedezetlen területek nem kaptak nevet, így például Ellowaelnek észak-nyugati részén egy régió még mindig nevére vár, melyet egy felfedezőtől kap majd meg. A szigetekről nem is beszélve.

  Tyropia pedig nem közvetlenül a földön található, mivel az Angyalok égi szigetéről beszélünk, annyi tudott, hogy valahol azon a területen lelhető fel odafent.


  (Itt a link egy nagyobb képhez: https://i.imgbox.com/Yh68XXlm.jpg)


  És persze azt se felejtsük el, hogy Salonir világa korántsem ennyiből áll, mindössze ennyit térképeztek fel. De hogy mi található északra, délre, keletre és nyugatra? Azt csak a felfedezők tudják megmondani!
  Crion
  Crion
  Admin
  Admin

  Tartózkodási hely : Nicosia

  Karakterlap
  Szint: Admin
  Fókuszpont: Túl a fókuszon
  Erőpont: Erős

  Térkép Empty Re: Térkép

  Témanyitás by Crion on Vas. Jan. 15 2017, 21:42

  Kedves kalandorok!

  Az alábbi térképen Salonir eddigi felfedezett világát láthatjátok. A fehérrel jelzett területeket még nem sikerült feltérképeznie a kalandoroknak, így szeretnénk titeket is bevonni világunk felfedezésébe.
  Értelmet nyernek a felfedező karakterek, és természetesen felfedező expedíciókra való toborzás is számításba jöhet.

  A felfedezőknek, még mielőtt elindulnának útjukra, hogy felfedezzék Salonir eddig fel nem térképezett vidékeit, fel kell venniük a kapcsolatot egy mesélővel. - Hisz cselekedeteik az egész világra és játékostársaikra is kihatással vannak.
  Továbbá lehetőségük adódik arra, hogy az általuk felfedezett területeket Ők maguk dolgozzák ki. Milyen az éghajlat? Milyen a táj? Kik élnek ott? Ez csak rajtatok múlik. (Természetesen ésszerű keretek között.)


  A felfedezésekért - természetesen az új vidékek feltérképezését és a szerzett információkat az Akadémia készséggel várja, s megfelelő juttatásban részesíti mindazokat, akik új tudással szolgálhatnak.

  Így hát pakoljátok össze a túlélő felszereléseteket, csapjátok fel a varázskönyveket, hisz vár Salonir ismeretlen világa!

  Térkép 6kkj7k10

   Pontos idő: Hétf. Okt. 14 2019, 09:47