Salonir - Ahol már nem minden a régi (Év: E.u. 885.)


  Térkép

  Caralden Yosa
  Caralden Yosa
  Admin
  Admin

  Tartózkodási hely : Moldred

  Karakterlap
  Szint: Admin
  Fókuszpont: Feneketlen
  Erőpont: Elég

  Térkép Empty Térkép

  Témanyitás by Caralden Yosa on Hétf. Aug. 04 2014, 22:19

  Térkép Yh68XXlm

  Salonir térképe így nézne ki. 
  A távolság megítélése: Normere fővárosból három nap alatt lehet eljutni Moldred városába lóháton.


  A térképen csak a fővárosok lettek feltüntetve, ez nem jelenti azt, hogy nem léteznek kisebb falvak, városok. Normere tartományán belül például rengeteg kisebb-nagyobb falu lelhető fel.

  Sok folyó nem lett feltüntetve, ezek az egyes városok topikjain belül megtalálhatóak. (Lunaton balján a Paro-Shin folyó, Ellowael mellett az Emlékezés folyója, Hisurban a Halászok folyója, stb.)

  Több város csak speciális módon közelíthető meg: Kahlvar, a királyok földje teljesen elszigetelődik a többiektől megtartva önállóságukat és távol maradva a háborúktól; csak a tengeren át közelíthető meg, vagy pedig a Süvöltő-hegységen át, ami valljuk be, merész vállalkozás bármely kalandor számára.

  Kahlvart északról az Északi erdő határolja, ez persze nem zárja ki azt, hogy a királyok földje csak eddig tartana (viszont térképen csak ennyi lett ábrázolva), máshol is létezhetnek királyságok. Egy bizonyos, hogy az Északi erdőn túl vad, megszelídítetlenen sárkányok élnek.

  Felfedezetlen területek nem kaptak nevet, így például Ellowaelnek észak-nyugati részén egy régió még mindig nevére vár, melyet egy felfedezőtől kap majd meg. A szigetekről nem is beszélve.

  Tyropia pedig nem közvetlenül a földön található, mivel az Angyalok égi szigetéről beszélünk, annyi tudott, hogy valahol azon a területen lelhető fel odafent.
  (Itt a link egy nagyobb képhez: https://i.imgbox.com/Yh68XXlm.jpg )


  És persze azt se felejtsük el, hogy Salonir világa korántsem ennyiből áll, mindössze ennyit térképeztek fel. De hogy mi található északra, délre, keletre és nyugatra? Azt csak a felfedezők tudják megmondani!
  (Nézzetek be ide: Térkép felfedezés)


  További hasznos linkek:
  Városok és legendáik

   Pontos idő: Hétf. Okt. 14 2019, 09:49