Salonir - Ahol már nem minden a régi (Év: E.u. 885.)


  Caralden Yosa

  Caralden Yosa
  Caralden Yosa
  Admin
  Admin

  Tartózkodási hely : Moldred

  Karakterlap
  Szint: Admin
  Fókuszpont: Feneketlen
  Erőpont: Elég

  Caralden Yosa Empty Caralden Yosa

  Témanyitás by Caralden Yosa on Hétf. Ápr. 09 2018, 23:16

  Caralden Yosa CBQMNwCT
  Caralden Yosa:
  Születési körülményeit homály fedi, csak azt tudhatjuk pontosan, hogy Sixtia, a Hold és jövő istennőjének gyermeke. Egyes pletykák úgy tartják, szeplőtelenül fogant, míg más szóbeszédek is járnak-kelnek.
  Caralden már igen régóta tevékenykedik a Mágusakadémián, mint igazgató, hiszen ő reformálta meg a legelső Akadémiát. Koráról kevesen tudnak, hiszen nem fog rajta az idő, ezért elegendő ideje volt arra, hogy tanulmányozza a mágiát. Az akadémián belül megalapította az Arkánbiológiai Kollégiumot, hogy legyen egy csoport, akik felkutatják számára az összes fellelhető bestiát és növényt, elegendő ismeretet gyűjtenek össze azokról. A Kollégium vezetői a régensek, akik Caralden Yosanak tartoznak elszámolással.
  Nagyon jó kapcsolatot ápol a legtöbb istennel, példa okáért Ehdite, a varázslatok és mágia istennőjének főpapnője. Előre látja a jövőt, ami nem feltétlenül következik be, hiszen csak a szándékot látja meg, viszont ha nagyobb kaliberű dologról van szó, mint például háborúról, az minden valószínűséggel be fog következni. A mágikus képességei kimagaslóak, hiszen nem hiába ő lett az Akadémia igazgatója.

   Pontos idő: Pént. Szept. 20 2019, 14:44