Salonir - Ahol már nem minden a régi (Év: E.u. 885.)


  • Új téma nyitása
  • Hozzászólás a témához

Az idő tornya

Share
avatar
Caralden Yosa
Admin
Admin

Tartózkodási hely : Moldred

Karakterlap
Szint: Admin
Fókuszpont: Feneketlen
Rang: Akadémiai Igazgató

Az idő tornya

Témanyitás by Caralden Yosa on Csüt. Okt. 30 2014, 20:20Itt, Ellowael legtávolibb pontján épült fel az idő tornya, ahova nagyon nehezen lehet csak eljutni. Mindenfelé van valami csapda és akadály. A torony ma már csak romokból áll, ahogyan a toronytetőn lévő időkapu is, melybe csak a papnő, kulcs őrzője léphetett be. Hogy mi van és volt bent, egyedül csak ő tudhatta. Az időkapuból kettő épült, Eleinte Tyropiában, mivel az őrző régebben angyal volt, ám túlságosan is ragaszkodott az emberekhez, így Ellowaelben maradt. Az istenek ide is építettek 1 kaput, hogy ha szükség van rá, használhassa.
Régebben itt őrizték az idő homokját, melyet a papnőre bíztak, ám miután ő is eltűnt a birodalom népével, a homokórát őrző terem beomlott, az óra pedig nyom nélkül elveszett. Egyesek szerint az istenek vették vissza, mások szerint a kulcs őrzője vitte magával.
Emellett ebben a toronyban helyezték el a lények életét jelző kis homokórákat, melyet a papnő őrzött az istenek utasítására, de, mivel a papnő eltűnt ezek átkerültek Tyropiába, az ott felépült toronyba.


- Rowan Mae Alysha Topph krónikájából
  • Új téma nyitása
  • Hozzászólás a témához

Pontos idő: Hétf. Dec. 17 2018, 03:26