Salonir - Ahol már nem minden a régi (Év: E.u. 885.)


  Kardok

  Caralden Yosa
  Caralden Yosa
  Admin
  Admin

  Tartózkodási hely : Moldred

  Karakterlap
  Szint: Admin
  Fókuszpont: Feneketlen
  Erőpont: Elég

  Kardok Empty Kardok

  Témanyitás by Caralden Yosa on Szomb. Aug. 16 2014, 19:31

  Samb Cairras:
  Kardok RDsNfpxw

  A hosszú pengéjének köszönhetően könnyen megsebezhetjük az ellenfelet; ezek a sebek lassan gyógyulnak, elvégre ha az ellen észreveszi a zöld pengét, rájöhet, hogy nem egy egyszerű pengéről van szó, olykor kétszer-háromszor annyi idő kell a felépüléshez, mint egy normális kard esetében.

  Ár: 75.500 arany

  Apharil:
  Kardok FxineVcB
  A kard anyagának köszönhetően könnyen vezeti a tűz mágiát, így könnyen felégetheti azt, ami a közelében van; elengedhetetlen a csatában, s elég ereje van ahhoz, hogy egy óvatlan ellenfelet kettészeljen. Általában azok használják, akik sem a jó oldalt, sem a gonoszt nem képviselik, így a semleges oldalhoz sorolhatóak.
  Ár: 90.000 arany

  Hivdol:
  Kardok 5Y3ltVoc
  A kard kettévágja a vasat, ugyanakkor arra is képes, hogy a földben rejtőző vas elemeket előhívja, ezzel sebezve az ellenfelét.
  Ár: 70.000 arany

  Aisa Kvalk:
  Kardok Q6xZRjOT
  A kard eleme a víz, de ebből könnyedén átalakítja jéggé elemét, így elsősorban jégszilánkokat tud lőni ellenfelére, másrészről képes párává alakulni, majd visszaszilárdulni, így páncélon áthatolva visszaalakulhat, és átdöfheti az ellenfelet.
  Ár: 150.000 arany


  Paetan Kvalk:
  Kardok K3hyemK6
  Homokos környezetben képes magába szívni a környezet homokját, így nagyobbá, tömörebbé és erősebbé válik, azonban nem mindenki bírja a kezében tartani, így csakis az erős, masszív emberek engedhetik meg maguknak e fegyver viselését.
  Ár: 65.500 arany

  Loek Kobbil:

  Kardok D1oXmnhs
  Egy kisebb kétpengéjű kard, ami csak akkor ég tüzesen, ha a használója a kezébe veszi és aktiválja, mert egyébként addig csak egy egyszerű kard marad. Kisebb mérete ellenére kétszer nagyobb sebzést biztosít pengéinek köszönhetően, így nagyobb fájdalmat lehet vele elszenvedni, bár a belsőbb szerveket ritkán éri.
  Ár: 50.000 arany

  Wairnun:
  Kardok EnTaJ0iL
  A kard pengéjét a legnemesebb sárkányfaj fogából alakították ki, így szinte törhetetlen. Különlegesebb képessége nincs, általában a jó oldalt képviselők harcolnak vele.
  Ár: 30.500 arany

  Sefaias:
  Kardok RAwWqyI7
  Egy egyszerű vívókard, ami közelharcban a leghasznosabb. Bár pengéje vékony, nem szabad alábecsülni, ugyanis sokkal hatékonyabb egy nagyobb, tömörebb kard ellen, hiszen használóját nem hátráltatja a mozgásban.
  Ár: 15.000 arany

  Lairhd Frena:

  Kardok 1h0i3raU
  Egy kétkezes, kétpengéjű kard, ami sokkal hatékonyabb, ugyanis ha több ellenféllel állunk szemben, akkor nem csak elölről, de hátulról is tudunk védekezni a pengék segítségével. +25% bónusz sebzést biztosít.

  Ár: 90.000 arany

   Pontos idő: Hétf. Okt. 14 2019, 10:12