Salonir - Ahol már nem minden a régi (Év: E.u. 885.)


  Kalandozás

  Crion
  Crion
  Admin
  Admin

  Tartózkodási hely : Nicosia

  Karakterlap
  Szint: Admin
  Fókuszpont: Túl a fókuszon
  Erőpont: Erős

  Kalandozás Empty Kalandozás

  Témanyitás by Crion on Vas. Márc. 12 2017, 23:03

  Kalandozás

  Salonir világának minden egyes kalandorának élete valójában egy nagy kaland. Az, hogy egy kisebb vagy egy nagyobb kaland vezet el a hőssé válásig, az csak rajtad és mesélődön múlik.

  Több kalandtípust is megkülönböztetünk:
  - Kezdő kaland
  - Haladó kaland
  - Mester kaland
  - Fórumkaland
  - Megbízásos vagy Játékos kaland

  Névtől függetlenül bárki bármelyik kalandtípuson részt vehet, persze figyelembe véve saját tapasztaltságát és az esetleges következményeket.
  Bármely kihirdetett kaland esetében feltüntetjük a nehézségi szintet!
   
  Kezdő kaland

  A kezdő kalandokat a kezdő és nem túl rutinos játékosoknak ajánljuk, akiknek még új a fórum alapú szerepjáték, a világ, vagy egyszerűen szeretnének belerázódni karakterükbe.
  Ezen a kalandtípuson a karaktereket nem fenyegeti életveszély, szerzett sérüléseik sem lehetnek maradandóak, végzetesek. A kezdők a szintjükkel azonos vagy gyengébb ellenfelekkel találkozhatnak, így zöldfülűként is kellő szórakozásban részesülhetnek. A kalandért való jutalmazás a karakterhűség és a konkrét megbízásban foglaltak alapján történik. A kezdő kalandorok tettei nincsenek kihatással a világ történéseire.
  A kezdő kaland mindig Mesélővel zajlik.
  Ez a kaland lehet egyéni és csoportos is.
   
  Haladó kaland

  A haladó kalandokat a rutinosabb, tanultabb játékosoknak ajánljuk. Számukra az ilyen kalandok érdekes, szokatlan veszélyeket rejthetnek. Szükségük van a karakterük képességének áttekinthető ismeretére, s némi játéktéri tapasztalatra.
  Ezen a kalandtípuson a karaktereket nem fenyegeti a konkrét halál veszélye, de esetleges szituációk csonkításhoz, végtagvesztéshez és maradandó sérülésekhez vezethetnek. A haladók a szintjükkel azonos vagy erősebb ellenfelekkel találkozhatnak, így szintjüknek megfelelő kihívásban részesülhetnek. Ebből adódóan fontos odafigyelni a csapat összetételére. A kalandért való jutalmazás a karakterhűség, logikusság és a konkrét megbízásban foglaltak alapján történik. A haladó kalandorok tettei olykor kihatással lehetnek a világ történéseire.
  A haladó kaland mindig Mesélővel zajlik.
  Ez a kaland lehet egyéni és csoportos is. Ajánlott a csoportos részvétel.
   
  Mester kaland

  A mester kalandokat az elszánt, félelmet nem ismerő, profi játékosoknak ajánljuk. Számukra az ilyen kalandok extrém és rendkívül szokatlan veszélyeket tartalmaznak. Szükségük van a karakterük, a világ, képességeik és társaik teljes körű ismeretére.
  Ezen kalandtípuson a karaktereket fenyegeti a konkrét halál veszélye, a csonkítás, a végtagvesztés és a maradandó sérülések szerzése. A mesterek a szintjüktől nagyobb és jóval nagyobb ellenfelekkel találkoznak, így szintjüket meghaladó és elszántságukat próbára bíró kihívásban részesülnek. Ebből adódóan fontos odafigyelni a csapat összetételére. A kalandért való jutalmazás a karakterhűség, logikusság, hősiesség, a mennyiség és minőség, majd végül a konkrét megbízásban foglaltak alapján történik. A mester kalandorok tettei kihatással vannak a világ történéseire.
  A mester kaland mindig Mesélővel zajlik.
  Ez a kaland lehet egyéni és csoportos is. Rendkívül ajánlott a csoportos részvétel!
   
  Fórumkaland

  A fórumkalandokon bármely játékos részt vehet szintjétől függetlenül. Ezen kalandokon a játékosok Salonir világának kiemelkedő történésein vesznek részt ikonikus karakterekkel vállat vállnak vetve. Mindenkinek szüksége van a karaktere átható, és a világ betekintő ismeretére.
  Ezen a kalandtípuson a karaktereket fenyegeti a konkrét halál veszélye, a csonkítás, végtagvesztés és a maradandó sérülések szerzése. A fórumkalandon résztvevők szintjükkel azonos, vagy attól nagyobb és jóval nagyobb ellenfelekkel találkozhatnak, így szintjüket meghaladó kihívásban részesülnek. A kalandért való jutalmazást a Staff határozza meg figyelembe véve az egyéni és csoportos teljesítményeket. A fórumkalandok kihatással vannak a világ történéseire.
  A fórumkaland mindig Mesélővel és az ikonikus karakterek (NJK) részvételével zajlik.
  Ez a kaland csak csoportos részvételű.
   
  Megbízásos vagy Játékos kaland

  A megbízásos vagy játékos kalandokon bármely játékos részt vehet szintjétől függetlenül. Ezen kalandokon a játékosok egymással indulnak kalandozni. A játékosoknak lehetőségük van egy másik játékos által feladott hirdetés vagy megbízás teljesítésére, melyet maga a megbízó játékos vezet le.
  Ezen a kalandtípuson a karaktereket nem fenyegetheti a halál veszélye, szerzett sérüléseik sem lehetnek végzetesek. A megbízásos vagy játékos kalandon résztvevők a megbízó által megszabott ellenfelekkel találkoznak, így a szintjükhöz mért kihívás játékos társuk kezében van. A kalandért való jutalmazást a Staff határozza meg figyelembe véve a játékos felek teljesítményét és a játékos által feladott megbízásban foglaltak alapján történik. A megbízásos vagy játékos kalandok nincsenek kihatással a világ történéseire.
  A megbízásos vagy játékos kaland a játékosok között zajlik. Ilyen kalandot minimum Haladó játékos vezethet. A kaland végét a Staff ellenőrzi.
  Ez a kaland lehet egyéni és csoportos is.

   Pontos idő: Hétf. Okt. 14 2019, 09:44